Tjenester og priser

Utrykning

Vi har sertifiserte låsteknikkere som rykker ut til kunder som har låst seg ute eller vært uheldig og mistet hus nøklene. Vi har et døgnåpent utrykning hvor vi er hos kunden innen 30 min, forutsatt kunden bor i Oslo eller Romerike område.

Priser

Vi har prisgaranti på våre tjenester og garanterer vi dermed lavest mulig pris i markedet. Prisen for å slippe deg inn når du har mistet nøklene kommer an på hvilken type lås du har. Hvis du har en lås av god kvalitet så er det ofte ikke mulig å dirke det opp, da må vi ødelegge låssylinderen med spesial verktøy, i så fall må du ha en ny lås når vi har sluppet deg inn. Vi har forskjellige typer lås av forskjellige priser og kvalitet. Alt fra kr. 500 for standard låser til et par tusen for sikkerhetslåser. Prisen for arbeidet og utrykning er på kr. 2000 inkludert MVA på dagtid og kr. 3000 utenom normal arbeidstid. Klarer vi å slippe deg inn uten å ødelegge låsen er prisen kr. 2000 inkludert MVA på dagtid og kr. 3000 utenom normal arbeidstid. Men vi anbefaler likevel kunden om å bytte lås av sikkerhetsmessige årsaker selv om du har reservenøkkel liggende hjemme.

Elektronisk dørlås

Er du lei av å måtte finne frem nøkler når du kommer hjem fra en stressende dag så er elektronisk dørlås løsningen. Elektronisk dørlås lar deg låse og låse opp døren med en kode du selv velger ved installasjon eller med nøkkelbrikke ved tæpping. Du kan til og med bruke smarttelefonen din til å styre inngangsdøren din. Videre kan du slippe barna eller besøkende inn når du ikke er hjemme selv.

Priser

Prisen for demontering av gammel lås og montering av ny lås er kr.5900 inkludert MVA og Yale Doorman V2N lås og låskasse. Ønsker du tilbehør som for eksempel kommunikasjonsmoduler som adgangskontroll- og porttelefonisystemet APTUS fra ASSA ABLOY, kommer disse prisene i tillegg.

Montering og bytting fra gamle låssystemer til nye moderne lås

Låssystemer er i konstant endring. En lås av god kvalitet sørger for at du kan bekymre deg mindre for det du har av verdisaker – enten de er hjemme, på hytta eller i boden. Nye låssystemer med bedre sikkerhet kommer i markedet med jevne mellomrom, derfor er det viktig å oppgradere låssystemet ditt hvis har gått flere år uten at du har gjort noe med det. Vi kommer gjerne på gratis befaring for å gi deg tilbud på et moderne og høysikkerhets låssystem.

Priser

Prisen for bytting av gammelt låssystem til nytt kommer an på om du ønsker å bytte hele låssystemet eller deler av det. Et låssystem består av en låskasse, en eller to sylindere, et sluttstykke og to vridere. Prisen hver for seg er alt fra et par hundre kroner til et par tusen. Ønsker du en komplett oppgradering til en moderne og høysikkerhets låssystem er prisen kr. 4990, inkludert montering.